Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaak neergeschoten man Heerlen in Opsporing Verzocht

Geplaatst opmaandag 12 november 2018 - 15:14

De zaak van de man die op 30 oktober levensgevaarlijk gewond in zijn huis in de Groningenstraat in Heerlen werd gevonden, wordt dinsdag behandeld in het tv-programma Opsporing Verzocht.

De politie is nog op zoek naar de daders. Ook andere informatie over de zaak is welkom.

Neergeschoten
Het slachtoffer is volgens de politie hoogstwaarschijnlijk neergeschoten. Dat moet gebeurd zijn in de nacht van maandag 29 op dinsdag 30 oktober tussen 01:00 en 05:00 uur.

Lees ook: Gewonde man beschoten in eigen huis, slachtoffer kritiek

Kritiek
Het slachtoffer wist zelf nog zijn buren te alarmeren door hard om hulp te schreeuwen. De buren belden de politie. Het slachtoffer werd meteen in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Grootschalig onderzoek
Een team van 25 rechercheurs is op de zaak gezet. Meteen nadat de man was aangetroffen, is in de buurt gezocht naar twee blanke mannen van rond de dertig jaar die iets met de zaak te maken zouden hebben.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen