Overslaan en naar de inhoud gaan

Zaak Jos van Rey op 8 september vervolgd

Geplaatst opmaandag 22 juni 2015 - 15:14

De strafzaak tegen oud-wethouder Jos van Rey van Roermond wordt op 8 september vervolgd. Dat heeft de rechtbank Rotterdam maandagmiddag bekend gemaakt.

De verdenkingen tegen Van Rey worden in september echter nog niet inhoudelijk behandeld. Er is wederom sprake van een zogenaamde regiezitting, waarbij nieuwe onderzoekswensen op tafel kunnen komen. De rechtbank kan nog niet zeggen wanneer de corruptiezaak inhoudelijk wordt behandeld. Momenteel worden nog getuigen gehoord.

Omgekocht
Naast Van Rey staat ook projectontwikkelaar Piet van Pol terecht. Die heeft volgens het Openbaar Ministerie Van Rey omgekocht en ook diens voormalige collega Tilman Schreurs. Oud-wethouder Schreurs is eveneens gedagvaard.

Lees hier alles over de zaak Van Rey

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Advies Roermond: ‘Schreurs moet weg bij OML’
Jos van Rey
Van Rey: Ik word gestraft voor transparantie en vriendschap
Jos van Rey
Van Rey, Van Pol en Schreurs gedagvaard voor corruptie
LIVE: Omkoping Van Rey voor de rechter in Rotterdam
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen