Hoofdverdachte moord op agent Spa langer vast

De rechtbank in Verviers verlengt opnieuw de voorlopige hechtenis van de Limburger die wordt verdacht van de moord op een politieman in het Belgische Spa.

Limburgse verdachten schietpartij Spa uitgeleverd

De twee mannen uit Schinnen die worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij in Spa zijn dinsdag uitgeleverd aan België en naar een cel overgebracht.

Verdachten schietpartij Spa mogen worden uitgeleverd

Twee mannen uit Schinnen die worden verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij in Spa mogen worden uitgeleverd aan België.

Ook derde verdachte Spa vecht tegen uitlevering

De 38-jarige Mark van den B., verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij in het Belgische Spa waarbij een politieman werd gedood, verzet zich tegen zijn uitlevering.

Broer Yvo T. in verzet tegen uitlevering: 'Was een akkefietje'

De 35-jarige Cyril T. uit Schinnen, verdacht van betrokkenheid bij een schietpartij in het Belgische Spa waarbij een politieman werd gedood, verzet zich tegen zijn uitlevering aan België.

Yvo T. langer vast voor moord op politieman Spa

Yvo T., die wordt verdacht van de moord op een politieman in het Belgische Spa, blijft voorlopig in de cel.

Raadkamer bekijkt Yvo T. na doodschieten agent Spa

De Schinnense Yvo T., verdacht van de moord op een politieman in het Belgische Spa, moet vrijdag verschijnen voor de raadkamer van de rechtbank in Verviers.

Beelden opgedoken van schietpartij Spa

Een Belgische tv-zender heeft amateurbeelden online gezet waarop verdachten van de schietpartij in Spa te zien zouden zijn.

1Lunch: Geen politie, maar veiligheid voorop bij Fortuna

* Advocaat vermeende Spa-schutter: 'Ontzettend geschrokken'
* Man opgepakt die woning op wilde blazen
* Burgemeester Cox: 'Fortuna-FC Utrecht gaat door'

Advocaat vermeende Spa-schutter: 'Ontzettend geschrokken'

De advocaat van Yvo T. (36), de man uit Schinnen die een agent zou hebben doodgeschoten in het Belgische Spa, zegt dat zijn cliënt is geschrokken van alle beschuldigingen aan zijn adres.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten