Overslaan en naar de inhoud gaan

Yumble-opvolger Magic World of Lights stopt kaartverkoop

Geplaatst opmaandag 6 juni 2016 - 17:33

Attractiepark Magic World of Lights in Roermond heeft de kaartverkoop stilgelegd.

Sinds afgelopen weekeinde is het niet langer mogelijk om kaartjes te bestellen voor de overdekte lichtshow op het Retailpark.

Drie dagen per week
Waarom er geen kaartjes meer gekocht kunnen worden, is niet duidelijk. Wel wist pretparkwebsite Looopings onlangs al te melden dat Magic World of Lights nog maar drie dagen per week open is, in plaats van de geplande zeven. Ook zouden de bezoekersaantallen van het lichtspektakel behoorlijk tegenvallen.

Directeur Henri Groels was maandagmiddag niet bereikbaar voor commentaar.

Yumble
​Magic World of Lights is de opvolger van Yumble; dat 'attractiepark van de toekomst' ging vorig jaar amper vier maanden na de opening failliet.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen