Overslaan en naar de inhoud gaan

YouTube-ster Dylan Haegens moet Venrayse straat hip maken

Geplaatst opwoensdag 1 juli 2015 - 7:40

Limburgs populairste vlogger Dylan Haegens is gevraagd zijn mediabedrijf te vestigen in het Schoutenstraatje in Venray. Een winkelstraatje met veel leegstand.

De Bekende Nederlander uit Venray mag één van die lege panden voor een jaar huren voor een vriendenprijs. Directeur Marc Janssen van Suyderland Venrode, eigenaar van het pand en betrokken bij de promotiecampagne Venray Bloeit hoopt de Venrayse straat op die manier nieuw leven in te blazen.

Reuring
Janssen heeft stiekem de hoop dat de YouTube-ster van het Schoutenstraatje een Silicon Alley maakt, waar meer creatieve geesten uit de regio samenklonteren en nieuwe ideeën bedenken. Bovenal moet Haegens reuring veroorzaken.

Succesvol
Dat is aan Haegens wel besteed. De filmpjes van de vlogger - vaak met vriendin Marit Brugman - worden op YouTube per maand acht miljoen keer bekeken. Een kaskraker als ‘10 manieren om uit de klas gestuurd te worden’, heeft alleen al 1,1 miljoen views. Zijn hoofdkanaal op YouTube telt 380.000 abonnees.

Fans in Venray
Het maakt van de 22-jarige vlogger iemand die herkend wordt op straat. Van Venray tot in Amsterdam. De eerste resultaten zijn alvast hoopvol te noemen. Ruim voor de opening van zijn bedrijf komende vrijdag, verzamelen zich regelmatig groepen fans voor de etalage. Haegens: "Sommige mensen zeggen dat het nog nooit zo druk is geweest in de straat."

YouTube/Dylan Haegens

Bekijk hier meer video's van Dylan Haegens.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Giel Beelen voor gastoptreden bij Dylan Haegens in Venray
Dylan Haegens heeft ander naamplaatje bij deurbel
YouTuber Dylan Haegens onthult worsteling met angst
Dylan Haegens verdient aardig zakcentje met vloggen
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen