Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

YouTube-fenomeen Dylan Haegens lanceert eigen magazine

Geplaatst opzondag 4 november 2018 - 10:37

De populaire YouTuber Dylan Haegens gaat een eigen maandblad uitbrengen.

Dat zegt de Venraynaar in zijn nieuwste video op YouTube.

Dylan
De eerste editie van het maandblad, dat De Dylan is gedoopt, ligt op 29 november in de schappen. "Jullie kennen natuurlijk allemaal de Linda, Chantal of de Wendy. Nu heb je ook gewoon de Dylan", zegt de YouTube-sensatie. Volgens Haegens kunnen de lezers van zijn magazine zich elke maand verheugen op leuke nieuwtjes, feitjes, weetjes, hypes en interviews.

Bizar
De YouTuber zegt verder dat hij het bizar vindt wat er dit jaar allemaal is gebeurd. "Een eigen film, een eigen magazine. Mijn hoofd ontploft."

Goud
Afgelopen jaar heeft Haegens een succesvolle bioscoopfilm gemaakt. Het werk van de bekende YouTuber is bekroond met een Gouden Film. In de film speelt de YouTube-ster zichzelf, die het op moet nemen tegen een concurrent die betere filmpjes maakt dan hijzelf. De jeugdfilm heeft in meer dan honderd bioscopen gedraaid.

Lees ook: Film van Dylan Haegens binnen acht dagen goud

Stem
Verder heeft de Venraynaar onlangs zijn stem geleend aan een nieuw videospel. Hij heeft voor de game Starlink: Battle for Atlas de stem ingesproken van het personage Levi McCray.

Lees ook: Duizendpoot Dylan Haegens nu ook in videospel te horen

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen