Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

YouTube-fenomeen Dylan Haegens lanceert eigen magazine

Geplaatst opzondag 4 november 2018 - 10:37

De populaire YouTuber Dylan Haegens gaat een eigen maandblad uitbrengen.

Dat zegt de Venraynaar in zijn nieuwste video op YouTube.

Dylan
De eerste editie van het maandblad, dat De Dylan is gedoopt, ligt op 29 november in de schappen. "Jullie kennen natuurlijk allemaal de Linda, Chantal of de Wendy. Nu heb je ook gewoon de Dylan", zegt de YouTube-sensatie. Volgens Haegens kunnen de lezers van zijn magazine zich elke maand verheugen op leuke nieuwtjes, feitjes, weetjes, hypes en interviews.

Bizar
De YouTuber zegt verder dat hij het bizar vindt wat er dit jaar allemaal is gebeurd. "Een eigen film, een eigen magazine. Mijn hoofd ontploft."

Goud
Afgelopen jaar heeft Haegens een succesvolle bioscoopfilm gemaakt. Het werk van de bekende YouTuber is bekroond met een Gouden Film. In de film speelt de YouTube-ster zichzelf, die het op moet nemen tegen een concurrent die betere filmpjes maakt dan hijzelf. De jeugdfilm heeft in meer dan honderd bioscopen gedraaid.

Lees ook: Film van Dylan Haegens binnen acht dagen goud

Stem
Verder heeft de Venraynaar onlangs zijn stem geleend aan een nieuw videospel. Hij heeft voor de game Starlink: Battle for Atlas de stem ingesproken van het personage Levi McCray.

Lees ook: Duizendpoot Dylan Haegens nu ook in videospel te horen

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
L1 Samen voor de Voedselbank, ook in 2018!

Net als de afgelopen vier jaar slaat L1 ook dit jaar weer de handen ineen om de Voedselbank te helpen met het inzamelen van lang houdbare levensmiddelen.

De actie vindt plaats van woensdag 5 december tot en met donderdag 13 december. In die periode staan alle kanalen van L1, van radio tot TV en online, weer in het teken van de actie ‘L1 Samen voor de Voedselbank’

Meld ook je actie aan
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen