Overslaan en naar de inhoud gaan

YouTube beloont filmpjes Dylan Haegens en Rapper Sjors

Geplaatst opzaterdag 14 december 2019 - 14:43

In het lijstje meestbekeken Nederlandse YouTube-video's van 2019 zijn twee Limburgers terug te vinden.

Dylan Haegens scoorde met een filmpje met tien manieren om de klas uit gestuurd te worden ruim 6,1 miljoen views. De Venrayse YouTuber scoorde daarmee een negende plaats tijdens de Starry Night, het jaarlijks gala van YouTube.

Rapper Sjors
Een tweede Limburgse ster die tijdens dat gala voorzichtig scheen is Rapper Sjors. De Brunssumse beroemdheid speelt de hoofdrol in een aflevering van Tim Hofmans #BOOS, waarin de rapper ter verantwoording wordt geroepen over een drie jaar geleden bestelde cd die nog steeds niet is geleverd.

Oorbel
Drie jaar geleden kwam Rapper Sjors ook al voorbij in #BOOS. Toen beloofde de Limburgse woordkunstenaar dat hij een andere gedupeerde 50 euro zou terugbetalen. Daar is nog steeds niks van gekomen, blijkt uit het donderdag gelauwerde filmpje. In een hernieuwde poging het geld terug te krijgen vliegt Sjors Hofman zelfs aan, en trekt hij een oorbel uit de lel van de YouTuber en tv-persoonlijkheid.

Het bestbekeken YouTube-filmpje in Nederland was afgelopen jaar een aflevering van StukTV.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen