Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Youri Keulen wint triatlon Bosbaan

Geplaatst opzaterdag 6 mei 2017 - 19:56

Youri Keulen heeft in Amsterdam de Bosbaan Triathlon bij de junioren gewonnen.

De 18-jarige triatleet uit Spaubeek was na 500 meter zwemmen, 20 km fietsen en vijf kilometer hardlopen 16 seconden sneller dan Joris Basslé uit Brugge. Finn Timmermans uit Arcen legde beslag op de derde plaats.

Niet goed
Keulen begon niet goed aan het eerste onderdeel, het zwemmen. Hij kwam als zevende uit het water en begon met een achterstand van 54 seconden op leider
Basslé aan het fietsen. Die achterstand werkte de triatleet van het NTC in Sittard niet alleen weg, maar hij liet zijn naaste belagers na 20 km enkele tientallen seconden achter zich.

Voorsprong
Op het laatste onderdeel, 5 km hardlopen, leverde de Spaubeekse atleet weliswaar enkele seconden van zijn voorsprong in, maar die was groot genoeg om deze triatlon, die onderdeel is van het Forte Junioren Circuit, op zijn naam te schrijven.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Gerelateerde berichten

Geen prijzen voor triatleten Keulen en Timmemans
Limburgse junior-triatleten niet in voorhoede in Rotterdam
Vier Limburgers naar junioren-WK triatlon
Triatleet Youri Keulen uitgeroepen tot talent van het jaar
Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen