Overslaan en naar de inhoud gaan

Youri Keulen 33e in Roemeense sprint triatlon

Geplaatst opzondag 22 september 2019 - 15:49

Youri Keulen is in de ETU Sprint Triatlon in het Roemeense Constanta als 33e gefinisht.

De triatleet uit Spaubeek liet een totaaltijd van 1 uur, 1 minuut en 16 seconden noteren en was daarmee bijna drie minuten langzamer dan de Brit Samuel Dickinson die in deze Europa Cup wedstrijd met de zege aan de haal gingen.

750 meter zwemmen
Keulen kwam na 750 meter zwemmen in de achterhoede uit het water en maakte na 20 km fietsen wat tijd goed. De afsluitende vijf kilometer liep de Spaubeekse triatleet in 17 minuten en 10 seconden, goed voor een plaats in de middenmoot.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen