Overslaan en naar de inhoud gaan

Youri Keulen 33e in Roemeense sprint triatlon

Geplaatst opzondag 22 september 2019 - 15:49

Youri Keulen is in de ETU Sprint Triatlon in het Roemeense Constanta als 33e gefinisht.

De triatleet uit Spaubeek liet een totaaltijd van 1 uur, 1 minuut en 16 seconden noteren en was daarmee bijna drie minuten langzamer dan de Brit Samuel Dickinson die in deze Europa Cup wedstrijd met de zege aan de haal gingen.

750 meter zwemmen
Keulen kwam na 750 meter zwemmen in de achterhoede uit het water en maakte na 20 km fietsen wat tijd goed. De afsluitende vijf kilometer liep de Spaubeekse triatleet in 17 minuten en 10 seconden, goed voor een plaats in de middenmoot.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen