Overslaan en naar de inhoud gaan

Yoëlle bokst geld bij elkaar voor ALS-patiënt Leon

Geplaatst opzondag 21 juli 2019 - 14:13

Yoëlle Riteco uit Herkenbosch traint zich suf voor dorpsgenoot Leon Wijshoff.

De 27-jarige Riteco stapt in de boksring om geld in te zamelen voor de strijd tegen spierziekte ALS, de ziekte waar Wijshoff aan lijdt. Het benefietboksgala in Roermond wordt gehouden op 23 november.

Trots
Of Wijshoff dat nog zal meemaken, is de vraag. De prognoses zijn slecht voor de 59-jarige. Hij lijdt aan PSMA, een variant van ALS. Wijshoff in trots dat zijn dorpsgenote in zijn naam bokst.

Goede doel
Riteco zal het opnemen tegen andere boksdebutanten die eveneens voor het goede doel klappen uitdelen aan elkaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen