Overslaan en naar de inhoud gaan

Yoëlle bokst geld bij elkaar voor ALS-patiënt Leon

Geplaatst opzondag 21 juli 2019 - 14:13

Yoëlle Riteco uit Herkenbosch traint zich suf voor dorpsgenoot Leon Wijshoff.

De 27-jarige Riteco stapt in de boksring om geld in te zamelen voor de strijd tegen spierziekte ALS, de ziekte waar Wijshoff aan lijdt. Het benefietboksgala in Roermond wordt gehouden op 23 november.

Trots
Of Wijshoff dat nog zal meemaken, is de vraag. De prognoses zijn slecht voor de 59-jarige. Hij lijdt aan PSMA, een variant van ALS. Wijshoff in trots dat zijn dorpsgenote in zijn naam bokst.

Goede doel
Riteco zal het opnemen tegen andere boksdebutanten die eveneens voor het goede doel klappen uitdelen aan elkaar.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen