Overslaan en naar de inhoud gaan

Yoëlle bokst geld bij elkaar voor ALS-patiënt Leon

Geplaatst opzondag 21 juli 2019 - 14:13

Yoëlle Riteco uit Herkenbosch traint zich suf voor dorpsgenoot Leon Wijshoff.

De 27-jarige Riteco stapt in de boksring om geld in te zamelen voor de strijd tegen spierziekte ALS, de ziekte waar Wijshoff aan lijdt. Het benefietboksgala in Roermond wordt gehouden op 23 november.

Trots
Of Wijshoff dat nog zal meemaken, is de vraag. De prognoses zijn slecht voor de 59-jarige. Hij lijdt aan PSMA, een variant van ALS. Wijshoff in trots dat zijn dorpsgenote in zijn naam bokst.

Goede doel
Riteco zal het opnemen tegen andere boksdebutanten die eveneens voor het goede doel klappen uitdelen aan elkaar.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen