Overslaan en naar de inhoud gaan

Xtc-lab in Dronten: man uit Hoensbroek opgepakt

Geplaatst opwoensdag 31 december 2014 - 17:34

Een man uit Hoensbroek is gearresteerd op verdenking van het maken van xtc-tabletten.

Dat gebeurde volgens de politie in een bedrijfspand in Dronten (Flevoland).

Nog twee mannen
Behalve de 29-jarige Hoensbroekenaar werden twee mannen uit Zwolle en Kampen opgepakt. In de loods in Dronten stond een installatie voor xtc-productie plus een grote hoeveelheid grondstoffen en andere materialen. De politie wil niet zeggen hoeveel precies.

De eerste
De man uit Hoensbroek was de eerste die dinsdag werd opgepakt. Hij had een partij xtc bij zich. Daarna volgde de arrestatie van de twee Overijsselse verdachten van 26 en 34.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Verdachten in grote Limburgse wietzaak vrij
Drugs xtc
Man van 127.783 xtc-pillen uit Hoensbroek voorlopig vrij
drugs, nepwapen, hennep, geld
Politie Heerlen vindt nepwapen, drugs en geld bij dealer
Drugs xtc
Bestelauto met drugsafval gevonden in Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen