Aantal drugslabs in Limburg loopt terug

Limburg lijkt bij criminelen minder in trek als vestigingsplaats voor xtc-laboratoria dan voorheen.

Milde straffen in drugszaak Lomm

De straffen voor mannen uit Swalmen, Reuver en Roermond voor het opzetten van een drugslab in Lomm zijn veel lager dan justitie had gewild.

Gevangenisstraf voor betrokkenheid bij drugslab

René M. uit Nederweert heeft negen maanden cel, waarvan drie maanden voorwaardelijk, gekregen vanwege zijn betrokkenheid bij een xtc-lab in Ospel.

Verdachten xtc-lab Kessel-Eik voor de rechter

De drie mannen die 25 maart in een xtc-lab aan de Sterrebosweg in Kessel-Eik zijn opgepakt, moeten 6 december voor de rechter verschijnen.

Grote partij drugsafval gedumpt in Belfeld

In Belfeld is zaterdagmiddag een partij chemicaliën aangetroffen, het gaat om drugsafval uit een xtc-lab.

Brunssum Onderzoek 15 juli 2015
'Zoekactie Brunssum naar verdwenen Hells Angels'

De politie zocht drie weken geleden in Brunssum naar de lichamen van twee verdwenen Hells Angels.

Raketwerper gevonden in Geleen bij actie tegen motorclubs

Tijdens de grootschalige politieactie tegen motorclubs is in een drugs-lab in Geleen een raketwerper gevonden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda