Overslaan en naar de inhoud gaan

Xess Xava gedoopt in Venlose jurk

Geplaatst opmaandag 4 juli 2016 - 9:41

De Venlose ontwerpster Monique Désar heeft de doopjurk gemaakt voor het zoontje van Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau.

Xess Xava werd zaterdagavond gedoopt op Ibiza. Op Instagram heeft Yolanthe foto's geplaatst van de doop. Ook haar jurk werd gemaakt door de Venlose ontwerpster, meldt Omroep Venlo.

Applaus
Dat 'Wes en Yo' bij de Venlose is uitgekomen voor het ontwerp is niet geheel toevallig. De moeder van Yolanthe, Richarda, is namelijk een Venlose. 'Een applaus voor Monique Désar', schrijft zij op Facebook.

Limburg
Uit haar bericht blijkt dat Désar niet de enige Limburgse is die de doop van Xess Xava mogelijk maakte. Marleen Jereskes uit Roermond maakte Yolanthes hoed en Linda Backes uit Belfeld trad op als coupeuse. Richarda's dank is groot: 'Limburg rocks! Dankewal maedjes! Gruëts op och!'

Een foto die is geplaatst door yolanthecabau (@yolanthecabau) op

True love #Mama #Baby #GrandMommie A big thanks to @moniquedesar for my beautiful dress

Een foto die is geplaatst door yolanthecabau (@yolanthecabau) op

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

ANP, miss world, kroon
Nederlands topmodel draagt jurk van Venlose ontwerpster
Venlose visagiste versierde zwangere buik Yolanthe
Blerickse modeontwerpster gaat blind te werk
Modeontwerper tovert tuin in Belfeld om tot kerststal
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen