Overslaan en naar de inhoud gaan

Xavier Siahaya wint NK driebanden klein onder 21

Geplaatst opmaandag 2 maart 2020 - 22:37

Xavier Siahaya is Nederlands kampioen geworden in het driebanden klein voor biljarters onder de 21.

De 18-jarige biljarter uit Geleen won de titel in Zevenbergen door in de finale Joris van 't Zelfden met 25-9 te verslaan. Siahaya had daarvoor 19 beurten nodig.

Onverwacht
De zege van Siahaya was onverwacht. Drie weken geleden kwam Xavier bij het NK driebanden groot in Haarlo niet verder dan de vierde plaats in de poule.

Talent
Xavier Siahaya viel als 10-jarige biljarter al op omdat er in Limburg geen jeugdcompetitie was. Om zijn sport in competitieverband te kunnen bedrijven moest hij het toen tegen volwassenen opnemen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen