Overslaan en naar de inhoud gaan

Xavier Maassen pakt punten op Zandvoort

Geplaatst opmaandag 10 juni 2019 - 16:27

Xavier Maassen kan terugkijken op een prima Pinksterweekend. Op het circuit van Zandvoort pakte hij zowel in de eerste als de tweede race punten voor de Porsche Carrera Cup Benelux.

In de slotrace van het weekend reed hij met zijn Porsche 911 bovendien de snelste ronde op het duinencircuit.

Derde plek
Maassen begon vanaf de derde plaats aan de eerste race en eindigde daar ook. "Een wedstrijd met weinig verhaal", zo laat Maassen weten. "De auto was goed, maar we waren niet snel genoeg op een opdrogende baan", aldus de Maastrichtse coureur. Debutant Kay van Berlo gaf direct zijn visitekaartje af en kwam als eerste over de finish.

Snelste rondetijd
De Maastrichtse Porsche-coureur begon vanaf P6 aan de tweede race en wist in de loop van de race nog twee plaatsen te winnen. Vooral in de slotfase liet Maassen zeer snelle tijden noteren. De snelste rondetijd leverde Maassen een extra punt voor de strijd om het kampioenschap op.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen