Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Xavier Maassen: 'Hopelijk is dit de ommekeer voor Max'

Geplaatst opmaandag 14 mei 2018 - 17:21

Tijdens de Grand Prix van Barcelona heeft Max Verstappen een goede race gereden dit Formule 1-seizoen. En daarmee was de Limburgse coureur erg blij, weet Porsche Cup kampioen en F1-analist Xavier Maassen.

"Max was zichtbaar blij na afloop van de race. Niet alleen vanwege de punten, maar omdat hij de moeilijke openingsfase van dit seizoen hopelijk achter zich kan laten", vertelt Maassen in zijn nabeschouwing.

'Ommekeer'
Max Verstappen wist zondag met zijn Red Bull als derde over de finish te komen en pakte daarmee zijn eerste podiumplek van dit seizoen. "Hopelijk is dit een ommekeer voor Max en kan hij weer gaan scoren."

Tweestopper
Volgens Maassen reed Verstappen een goede race, maar had hij wat geluk doordat de Ferrari's niet op hun best waren. "Vettel ging voor een tweestopper, waardoor hij van de tweede naar de vierde plek ging. Zo kon Max op een derde positie voor de Ferrari-coureur rijden."

Bekijk hier de hele nabeschouwing van Xavier Maassen.

De volgende race is de Grand Prix van Monaco. Deze is op 27 mei vanaf 15:00 uur te volgen via een liveblog van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen