Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Xavier Maassen: 'Hopelijk is dit de ommekeer voor Max'

Geplaatst opmaandag 14 mei 2018 - 17:21

Tijdens de Grand Prix van Barcelona heeft Max Verstappen een goede race gereden dit Formule 1-seizoen. En daarmee was de Limburgse coureur erg blij, weet Porsche Cup kampioen en F1-analist Xavier Maassen.

"Max was zichtbaar blij na afloop van de race. Niet alleen vanwege de punten, maar omdat hij de moeilijke openingsfase van dit seizoen hopelijk achter zich kan laten", vertelt Maassen in zijn nabeschouwing.

'Ommekeer'
Max Verstappen wist zondag met zijn Red Bull als derde over de finish te komen en pakte daarmee zijn eerste podiumplek van dit seizoen. "Hopelijk is dit een ommekeer voor Max en kan hij weer gaan scoren."

Tweestopper
Volgens Maassen reed Verstappen een goede race, maar had hij wat geluk doordat de Ferrari's niet op hun best waren. "Vettel ging voor een tweestopper, waardoor hij van de tweede naar de vierde plek ging. Zo kon Max op een derde positie voor de Ferrari-coureur rijden."

Bekijk hier de hele nabeschouwing van Xavier Maassen.

De volgende race is de Grand Prix van Monaco. Deze is op 27 mei vanaf 15:00 uur te volgen via een liveblog van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen