Overslaan en naar de inhoud gaan

Xavier Maassen: Gaat Max derde worden in kampioenschap?

Geplaatst opvrijdag 23 november 2018 - 14:40

Komend weekend is de laatste wedstrijd van dit F1-seizoen en Max Verstappen maakt nog altijd kans om derde te worden in het kampioenschap.

"Het zou een knappe prestatie zijn. Max moet dan minimaal tweede worden, Räikkönen mag niet winnen en Bottas moet nul punten scoren", aldus F1-analist Xavier Maassen.

Geen favoriet
De laatste race van het jaar wordt verreden op het circuit va Abu Dhabi. Tijdens de eerste vrije training wist Max vrijdag de snelste tijd neer te zetten, maar volgens de Maastrichtse coureur is het nog maar de vraag of Verstappen de wedstrijd kan winnen. "Het circuit, met twee extreem lange stukken, is geen favoriet van Red Bull. Maar dat riepen ze in Brazilië ook en waren ze toch de snelste."

Lees ook: Verstappen klokt snelste tijd op eerste vrije training

Liveblog
Hoe de laatste race van het seizoen voor Max Verstappen gaat verlopen, is zondag vanaf 14:00 uur live te volgen in ons
liveblog.

Bekijk hier de hele voorbeschouwing van Xavier Maassen op de wedstrijd. Ook zette hij de stoelendans voor komend jaar voor je op een rij.

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen