Overslaan en naar de inhoud gaan

Xavier Maassen: 'Formule 1-race Zandvoort memorabel'

Geplaatst opdinsdag 7 september 2021 - 7:00

Xavier Maassen kijkt vol enthousiasme terug op de Formule 1-race in Zandvoort: "Het was een memorabele dag en fantastisch om bij te mogen zijn."

Maassen blikte maandagavond terug in L1-programma AvondGasten Sport.

Sfeer
Volgens Maassen was de sfeer rondom het circuit bijna onevenaarbaar. "Het was een oranjeleger. Ik denk dat er geen enkele Grand Prix is met zo'n sfeer. Daarnaast was het ook nog een mooie wedstrijd omdat Lewis Hamilton continu de druk op Max Verstappen hield. Maar het droomscenario kwam natuurlijk uit doordat Verstappen won."

Lees ook: Winnende Verstappen grijpt WK-leiding in extatisch Zandvoort

Organisatie
Over de bereikbaarheid van Zandvoort tijdens het F1-weekend waren vooraf veel zorgen. Maassen zegt dat alles zeer vlot verliep. "Ik ben zonder file naar Beverwijk gereden en daarna in een bus gestapt die ons zonder problemen heeft afgezet in Zandvoort. Dus complimenten voor de organisatie."

Pitlane
Donderdag schuift Maassen weer aan als analist in het autosportprogramma Pitlane om vooruit te blikken op de Grand Prix van Italiƫ. Dat programma is om 17:00 uur te zien op L1 TV en vanaf dat tijdstip ook te vinden op de online kanalen van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen