Overslaan en naar de inhoud gaan

Xavier Maassen derde in Endurance Race Zolder

Geplaatst opmaandag 7 oktober 2019 - 20:37

Xavier Maassen en Yves Noel zijn in klasse 2 van de Belcar Endurance Race op het circuit van Zolder als derde gefinisht.

Het tweetal nam met een Porsche 991 Cup deel aan de race op het 4 kilometer lange circuit.

24 seconden
De Porsche Caymann van Alexander Goddijn kwam na 56 ronden als eerste over de meet en had zijn overwinning te danken aan de late pitstop van de Porsche van Cars Tuning Lease. Nicolas van Dierendonck kwam met zijn Porsche 991 met een ronde achterstand als tweede over de streep. De Porsche van Maassen en Noel werd 24 seconden later afgevlagd.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen