Overslaan en naar de inhoud gaan

Xavier Maasen verstevigt positie in Porsche Challenge Cup

Geplaatst opzondag 21 september 2014 - 18:57

Xavier Maassen heeft zijn positie in de strijd om de Porsche Challenge Cup verstevigd. De Maastrichtse autocoureur finishte zondag op het circuit van Zolder in de derde race als derde.

Maassen won zaterdag de eerste race van het weekend op het Belgische circuit.

Met het raceweekend van 19 oktober in Zandvoort voor de boeg kan Maassen de overwinning in de Porsche Challenge Cup nauwelijks meer ontgaan. Hij heeft 19 punten voorsprong op zijn naaste belager.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Verstappen maakt eerste meters op Suzuka
Heerlenaar Milan Merckelbagh in nieuwe raceklasse
Koen Zeelen: 'kampioen worden is reële doelstelling'
Familie Pex kijkt uit naar het debuut van Verstappen
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen