Overslaan en naar de inhoud gaan

Xavier Köhlen wint Nederlandse bokstitel

Geplaatst opzondag 17 juni 2018 - 19:04

Xavier Köhlen is Nederlands kampioen boksen in de klasse tot 69 kg geworden. Het is de vierde titel voor de bokser uit Sittard-Geleen.

Köhlen, van boksschool De Amateur in Munstergeleen, plaatste zich zaterdag voor de finale van het NK. Normaal wordt dat in Rotterdam gehouden, deze keer bij uitzondering in Maastricht.

KO
De 26-jarige bokser die uitkomt in de Elite Klasse A, 69 kg versloeg in de eindstrijd opponent Brandon Mullenberg uit Almelo. In de halve finale won Köhlen van Hendrik van der Vaart met een knock-out in de derde ronde.

Tegelen
Bij de Elite-A tot 60 kg was het goud voor Yoan Sanchez. De bokser uit Tegelen, die in wedstrijden uitkomt voor het Nijmeegse NABA, werd kampioen van Nederland na winst op Amine Boudhoun uit Nijmegen.

Heerlen
De derde Limburgse titel was voor Zekeria Elhaij. De bokser van het Heerlense Olympia '75 versloeg Max van der Pas en kroonde zich tot Nederlands kampioen in de klasse tot 75 kg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen