Overslaan en naar de inhoud gaan

Xavier: 'Ik verwacht een podium voor Verstappen in Japan'

Geplaatst opdonderdag 4 oktober 2018 - 13:01

Een podium zat er afgelopen zondag voor Max Verstappen in Rusland net niet in, maar F1-analist Xavier Maassen verwacht dat hij er dit weekend in Japan wel op zal staan.

"Max laat zien dat hij wereldkampioenwaardig is", vertelt de Porsche Cup-kampioen uit Maastricht na de Grand Prix van Rusland.

Kansen
Maassen vond het opvallend dat Red Bull vooraf zei dat ze weinig kans zouden maken in Rusland vanwege de motorwissel. Verstappen liet namelijk zien dat inhalen geen probleem voor hem is. Hij startte vanaf de laatste startrij en eindigde als vijfde. "Zonder die gridstraf had Verstappen wel degelijk kansen gehad op een podium."

Lees ook: Jarige Verstappen over vijfde plek: 'Het ging best goed'

Verrassen
Tijdens de Grand Prix van Japan zondag verwacht de
F1-analist dat Mercedes weer het beste uit de startblokken zal komen. "De vraag is of Ferrari terug kan slaan en of Red Bull opnieuw gaat verrassen."

Mis de race niet en volg het via het liveblog van 1Limburg.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen