Overslaan en naar de inhoud gaan

Xavier: 'Ik verwacht een podium voor Verstappen in Japan'

Geplaatst opdonderdag 4 oktober 2018 - 13:01

Een podium zat er afgelopen zondag voor Max Verstappen in Rusland net niet in, maar F1-analist Xavier Maassen verwacht dat hij er dit weekend in Japan wel op zal staan.

"Max laat zien dat hij wereldkampioenwaardig is", vertelt de Porsche Cup-kampioen uit Maastricht na de Grand Prix van Rusland.

Kansen
Maassen vond het opvallend dat Red Bull vooraf zei dat ze weinig kans zouden maken in Rusland vanwege de motorwissel. Verstappen liet namelijk zien dat inhalen geen probleem voor hem is. Hij startte vanaf de laatste startrij en eindigde als vijfde. "Zonder die gridstraf had Verstappen wel degelijk kansen gehad op een podium."

Lees ook: Jarige Verstappen over vijfde plek: 'Het ging best goed'

Verrassen
Tijdens de Grand Prix van Japan zondag verwacht de
F1-analist dat Mercedes weer het beste uit de startblokken zal komen. "De vraag is of Ferrari terug kan slaan en of Red Bull opnieuw gaat verrassen."

Mis de race niet en volg het via het liveblog van 1Limburg.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen