Overslaan en naar de inhoud gaan

Xavier: Hopen op nat circuit voor de Regenmeister

Geplaatst opvrijdag 28 april 2017 - 14:49

Fans van Max Verstappen moeten maar hopen dat de weergoden zondag tijdens de GP van Rusland een beetje meewerken, zegt analist Xavier Maassen.

Want alleen op een nat circuit in Sotjsi zal de Limburgse Regenmeister de Mercedessen en Ferrari's partij kunnen geven, verwacht Xavier.

Xavier Maassen is de vaste Formule 1-analist van 1Limburg. De 36-jarige Limburger is sinds 2000 als coureur actief in de internationale autosport.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

'Verstappen moet weer even op zijn voetjes landen'
Xavier: Wat kunnen we zondag van Verstappen verwachten?
Xavier: Max redt te langzame wagen met zijn kunde
Xavier: Podium zit er zondag niet in voor Max
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen