Overslaan en naar de inhoud gaan

Wright helpt VVV in extremis naast Kortrijk: 1-1

Geplaatst opvrijdag 10 januari 2020 - 20:13

VVV-Venlo heeft vrijdagavond ternauwernood gelijkgespeeld in een oefenduel tegen KV Kortrijk.

De nummer twaalf van de Belgische competitie leidde lang in de Koel, maar Haji Wright hielp de Venlonaren in de absolute slotfase aan de 1-1.

Nog geen Darfalou
VVV-trainer Hans de Koning kon niet over de zieke Nils Röseler en de geblesseerde Richard Neudecker beschikken. Jeugdproduct Simon Janssen kreeg daardoor een kans in het basiselftal. De onlangs van Vitesse gehuurd spits Oussama Darfalou maakt nog geen minuten voor zijn nieuwe club. De Koning was tevreden over wat de spelers die wél meededen lieten zien.

Video: L1

Raak
De Venlonaren kregen halverwege de eerste helft kansen op de openingstreffer, maar Johnatan Opoku en Jerome Sinclair misten. Aan de overkant was het voor de Belgen wel raak, want Hervé Kage nam namens Kortrijk de 0-1 voor zijn rekening.

Slotminuut
In de tweede helft voerden beide teams wissels door en ging VVV op zoek naar de gelijkmaker. John Yeboah was dichtbij die goal, maar Kortrijk-keeper Adam Jakubech pareerde het schot. Kortrijk leek mede daardoor aan het langste eind te gaan trekken, maar Wright besliste anders. Hij knikte in de slotminuut uit een hoekschop de gelijkmaker tegen de touwen.

PSV
VVV hervat de competitie volgende week zondag met een thuiswedstrijd tegen PSV. Het wordt voor de geel-zwarten het eerste Eredivisie-duel met De Koning aan het roer.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen