Overslaan en naar de inhoud gaan

Wright helpt VVV in extremis naast Kortrijk: 1-1

Geplaatst opvrijdag 10 januari 2020 - 20:13

VVV-Venlo heeft vrijdagavond ternauwernood gelijkgespeeld in een oefenduel tegen KV Kortrijk.

De nummer twaalf van de Belgische competitie leidde lang in de Koel, maar Haji Wright hielp de Venlonaren in de absolute slotfase aan de 1-1.

Nog geen Darfalou
VVV-trainer Hans de Koning kon niet over de zieke Nils Röseler en de geblesseerde Richard Neudecker beschikken. Jeugdproduct Simon Janssen kreeg daardoor een kans in het basiselftal. De onlangs van Vitesse gehuurd spits Oussama Darfalou maakt nog geen minuten voor zijn nieuwe club. De Koning was tevreden over wat de spelers die wél meededen lieten zien.

Video: L1

Raak
De Venlonaren kregen halverwege de eerste helft kansen op de openingstreffer, maar Johnatan Opoku en Jerome Sinclair misten. Aan de overkant was het voor de Belgen wel raak, want Hervé Kage nam namens Kortrijk de 0-1 voor zijn rekening.

Slotminuut
In de tweede helft voerden beide teams wissels door en ging VVV op zoek naar de gelijkmaker. John Yeboah was dichtbij die goal, maar Kortrijk-keeper Adam Jakubech pareerde het schot. Kortrijk leek mede daardoor aan het langste eind te gaan trekken, maar Wright besliste anders. Hij knikte in de slotminuut uit een hoekschop de gelijkmaker tegen de touwen.

PSV
VVV hervat de competitie volgende week zondag met een thuiswedstrijd tegen PSV. Het wordt voor de geel-zwarten het eerste Eredivisie-duel met De Koning aan het roer.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV