Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Wreed dierenleed: hond verdronken en kat gewurgd

Geplaatst opdonderdag 26 april 2018 - 19:58

Medewerkers van de dierenambulance in Maastricht zijn deze week op twee gevallen van wreed dierenleed gestuit.

Het gaat om een hond en een kat die op vreselijke wijze om het leven zijn gebracht en gedumpt.

Verdronken
In een waterbassin bij waterschapsbedrijf Limburg werd volgens de dierenpolitie een dode hond gevonden. Het dier was in het bassin aan de Ankerkade in Maastricht gedumpt en daar uiteindelijk verdronken. De eigenaar van de hond is nog onbekend; het dier had geen chip.

Tiewrap
In de omgeving van de Koekenweg in Hoensbroek werd deze week een dode kat ontdekt. Het dier was gestikt door een strak getrokken tiewrap om zijn nek. Het lichaam van de kat wordt nog veertien dagen bewaard voor het geval de eigenaar van het dier zich nog zal melden.

De dierenpolitie roept getuigen op zich te melden.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen