Wout van Aert Tour de France

Van Aert zegeviert op Champs-Élysées, Pogacar wint Tour

Wout van Aert heeft de 21ste en laatste etappe van de Tour de France gewonnen. De Belg van Jumbo-Visma was de sterkste in de koninklijke sprint nadat Mike Teunissen voor hem de sprint aantrok.

Wout van Aert Jumbo-Visma
Wout van Aert wint tijdrit: Vingegaard tweede in klassement

Wout van Aert heeft de twintigste etappe van de Ronde van Frankrijk gewonnen. De Belg van Jumbo-Visma was de snelste in de individuele tijdrit.

Wout van Aert (Tour de France)
Wout van Aert wint Touretappe over Mont Ventoux

Wout van Aert heeft de elfde etappe van de Ronde van Frankrijk gewonnen. De Belg van Jumbo-Visma viel op de tweede beklimming van de Mont Ventoux aan en werd door niemand meer teruggehaald.

Wielershirt Gesink
Wielershirt Gesink levert nu al veel geld op voor kanker

Initiatiefnemer Bjorn Mom heeft dinsdagochtend het tijdens de Amstel Gold Race gedragen wedstrijdshirt van Robert Gesink ontvangen. Nog voordat de koersstrui geveild is, heeft de actie al ongeveer 4000 euro extra opgebracht.

Finish Amstel Gold Race 2021
Van Aert na winst Gold Race: 'Een van de mooiere koersen'

Wout van Aert is blij met zijn zege in de Amstel Gold Race. "Het is een van de mooiere koersen van het jaar", zei de Belg na afloop.

Wout van Aert
Wout van Aert start in de Amstel Gold Race

Wout van Aert gaat op 18 april van start in de Amstel Gold Race.

422324553
Van Aert wint waaieretappe in Tour, Dumoulin naar plek vijf

Wout van Aert heeft een spectaculaire etappe in de Tour de France gewonnen. Door waaiers hebben een aantal klassementsmannen tijd verloren.

422248459
Wout van Aert wint massasprint in Tour na saaie etappe

Wout van Aert van Jumbo-Visma heeft de vijfde etappe van de Ronde van Frankrijk gewonnen. De Belg was de sterkste in de massasprint voor de Nederlander Cees Bol.

Tom Dumoulin
Dumoulin met 'raar gevoel' aan start van de Tour

De Tour de France is zaterdagmiddag officieel van start gegaan. Tom Dumoulin had een raar gevoel voorafgaand aan de eerste etappe.

Tom Dumoulin
Dumoulin leidt Van Aert naar zege in Dauphiné

Wout van Aert heeft de eerste rit in het Critérium du Dauphiné gewonnen. De renner van Jumbo-Visma werd door ploeggenoot Tom Dumoulin in de laatste vijftig meter voor de streep in een uitstekende positie gebracht.

Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten