Overslaan en naar de inhoud gaan

Wout Poels: 'Vragen over Froome zijn normaal'

Geplaatst opdonderdag 5 juli 2018 - 16:29

Wout Poels vindt het geen probleem dat het tijdens de drukbezochte persconferentie van Team Sky, aan de vooravond van de Tour de France, alleen maar over de sabutamolzaak van zijn kopman Chris Froome ging.

"Dat valt natuurlijk te verwachten", zegt de wielrenner uit Blitterswijck. "Die uitspraak is een paar dagen geleden gevallen. Dus het is normaal dat er wat vragen over komen."

'Alleen maar mooi'
Poels
heeft er geen problemen mee dat er maar weinig werd gesproken over de andere aspecten van de Tour. "Het is alleen maar mooi dat hij is vrijgesproken. Dus er is alleen maar goed nieuws te vertellen en dat is alleen maar goed", zo zegt de wielrenner.

Uitdaging
​Froome zelf kwam ook aan het woord tijdens de persconferentie van Team Sky. "De afgelopen negen maanden waren een uitdaging. Voor mij, mijn familie en mijn collega's. Ik ben dankbaar dat alle feiten nu boven water zijn en dat we ons weer op wielrennen kunnen focussen".

Vijf
​Froome aast op zijn vijfde eindzege in de Tour de France. Eerder stond de in Kenia geboren Brit al op de hoogste trede op de Champs-Élysées in 2013, 2015, 2016 en 2017.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen