Overslaan en naar de inhoud gaan

Wout Poels: 'Vragen over Froome zijn normaal'

Geplaatst opdonderdag 5 juli 2018 - 16:29

Wout Poels vindt het geen probleem dat het tijdens de drukbezochte persconferentie van Team Sky, aan de vooravond van de Tour de France, alleen maar over de sabutamolzaak van zijn kopman Chris Froome ging.

"Dat valt natuurlijk te verwachten", zegt de wielrenner uit Blitterswijck. "Die uitspraak is een paar dagen geleden gevallen. Dus het is normaal dat er wat vragen over komen."

'Alleen maar mooi'
Poels
heeft er geen problemen mee dat er maar weinig werd gesproken over de andere aspecten van de Tour. "Het is alleen maar mooi dat hij is vrijgesproken. Dus er is alleen maar goed nieuws te vertellen en dat is alleen maar goed", zo zegt de wielrenner.

Uitdaging
​Froome zelf kwam ook aan het woord tijdens de persconferentie van Team Sky. "De afgelopen negen maanden waren een uitdaging. Voor mij, mijn familie en mijn collega's. Ik ben dankbaar dat alle feiten nu boven water zijn en dat we ons weer op wielrennen kunnen focussen".

Vijf
​Froome aast op zijn vijfde eindzege in de Tour de France. Eerder stond de in Kenia geboren Brit al op de hoogste trede op de Champs-Élysées in 2013, 2015, 2016 en 2017.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen