Overslaan en naar de inhoud gaan

Wout Poels start niet in Parijs-Nice

Geplaatst opzaterdag 6 maart 2021 - 8:39

Wielrenner Wout Poels ontbreekt op de startlijst van van de etappekoers Parijs-Nice.

Poels ziet uit voorzorg af van deelname aan de Koers naar de zon die op zondag 7 maart van start gaat. De renner uit Blitterswijck heeft last van een pijnlijke knie.

Rust voor de knie
Hij liep de kwetsuur op tijdens een valpartij in de laatste etappe van de UAE Tour. In overleg met de ploegleiding van Bahrain-Victorious heeft Poels besloten de gekwetste knie voorlopig rust te gunnen.

Voorjaarsklassiekers
Na de rustperiode is het de bedoeling dat Poels zijn programma oppakt met de voorjaarsklassiekers. Op 14 april staat De Brabantse Pijl gepland, vier dagen later gevolgd door de Amstel Gold Race. Zijn klassieke programma wordt afgesloten met De Waalse Pijl en Luik-Bastenaken-Luik. In deze laatste wedstrijd kwam hij in 2016 als eerste over de streep.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen