Overslaan en naar de inhoud gaan

Wout Poels stapt over naar Bahrain-Merida

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 11:21

Wout Poels heeft woensdag zijn nieuwe ploeg bekendgemaakt. De renner uit Blitterswijck stapt over naar Bahrain-Merida.

Dat heeft de Limburger, die tot voor kort bij Team Ineos onder contract stond, wereldkundig gemaakt.

Meesterknecht
Bij de Britse ploeg kon Poels slechts zelden voor eigen succes gaan. Hij moest vooral in dienst van kopmannen als Chris Froome, Geraint Thomas en Egan Bernal rijden. Hoewel hij zich ontpopte tot een ware meesterknecht heeft Poels er ook nooit een geheim van gemaakt voor eigen kansen te willen gaan.

Uitgesteld
Poels verlengde zijn contract niet bij Team Ineos en liet een tijdje geleden weten zijn toekomstplannen te willen ontvouwen. In gesprek met de NOS liet hij in het afgelopen weekend weten dinsdag zijn nieuwe werkgever bekend te maken, maar dat werd dinsdag uitgesteld tot woensdag.

Lees ook: Poels maakt woensdag nieuwe werkgever wereldkundig

Geen verrassing
De overstap naar Bahrain-Merida is geen grote verrassing. De afgelopen weken werd Poels in de wandelgangen meermaals gelinkt aan de Bahreinse wielerploeg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen