Overslaan en naar de inhoud gaan

Wout Poels stapt over naar Bahrain-Merida

Geplaatst opwoensdag 18 september 2019 - 11:21

Wout Poels heeft woensdag zijn nieuwe ploeg bekendgemaakt. De renner uit Blitterswijck stapt over naar Bahrain-Merida.

Dat heeft de Limburger, die tot voor kort bij Team Ineos onder contract stond, wereldkundig gemaakt.

Meesterknecht
Bij de Britse ploeg kon Poels slechts zelden voor eigen succes gaan. Hij moest vooral in dienst van kopmannen als Chris Froome, Geraint Thomas en Egan Bernal rijden. Hoewel hij zich ontpopte tot een ware meesterknecht heeft Poels er ook nooit een geheim van gemaakt voor eigen kansen te willen gaan.

Uitgesteld
Poels verlengde zijn contract niet bij Team Ineos en liet een tijdje geleden weten zijn toekomstplannen te willen ontvouwen. In gesprek met de NOS liet hij in het afgelopen weekend weten dinsdag zijn nieuwe werkgever bekend te maken, maar dat werd dinsdag uitgesteld tot woensdag.

Lees ook: Poels maakt woensdag nieuwe werkgever wereldkundig

Geen verrassing
De overstap naar Bahrain-Merida is geen grote verrassing. De afgelopen weken werd Poels in de wandelgangen meermaals gelinkt aan de Bahreinse wielerploeg.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De Hemalpaort terug op L1 TV
Uitgelicht
De Hemelpaort terug op L1 TV

De eerste Limburgstalige soapserie (uit 2007) komt éénmalig terug op tv.

Café De Hemelpaort is een goedlopend café in het fictieve Limburgse dorp Elsenrade. Op z’n Limburgs: Aelsrao. Een café waar muziek uit de streek altijd centraal heeft gestaan. Jong en oud komen er over de vloer. Mia runt de kroeg met haar oudste zoon Giel. De andere zoon Rick is naar de Randstad vertrokken als zanger. Maar daar komt hij in de problemen. En Sem is een jongen die niets liever wil dan zelf beroemd worden als muzikant. Ricks terugkomst naar Limburg schudt het rustige Elsenrade goed wakker.

Iedere dag om 15:30 op L1 TV
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen