Overslaan en naar de inhoud gaan

Wout Poels rijdt Tour en laat Giro schieten

Geplaatst opwoensdag 18 december 2019 - 20:06

Wout Poels start in 2020 in de Ronde van Frankrijk, maar laat de Giro d’Italia schieten.

De uit Blitterswijck afkomstige renner rijdt komend seizoen voor Team Bahrain-McLaren en blaakt van de ambitie, maar wil zich niet meteen te veel druk opleggen.

Trainingsstage in Kroatië
Poels is met zijn nieuwe ploeg op trainingsstage in Kroatië en mag komend seizoen meer voor zichzelf rijden. “Zoals het er nu naar uitziet rijd ik geen Giro, maar wel de Tour”, vertelde de 32-jarige renner aan het ANP. In dienst van Team Sky en Team Ineos had Poels een belangrijk aandeel in de Tourzeges van zijn ploeggenoten, maar mocht nauwelijks voor eigen succes gaan.

Programma
De Noord-Limburgse renner begint zijn seizoen normaliter in de Ronde van Valencia en start daarna in de Tirreno-Adriatico, maar zijn programma ligt nog niet helemaal vast.

Amstel Gold Race
Hij mikt opnieuw op de Ardense klassiekers en vindt als streekrenner ook de Amstel Gold Race en mooie wedstrijd. Het is voor hem een race van grote waarde, al behaalde hij in de Limburgse klassieker nog nooit een echt resultaat.

Word Hoofdredacteur voor een dag. Jij mag bepalen wat we uitzenden op L1 TV.
Kies hier je favoriete programma’s

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen