Overslaan en naar de inhoud gaan

Wout Poels prijkt met Limburgse vlag in peloton

Geplaatst opwoensdag 2 januari 2019 - 9:43

Wielerploeg Team Sky heeft deze week het nieuwe team met naam en vlag aan de rest van de wereld geïntroduceerd. Opvallend genoeg werd Wout Poels niet met de Nederlandse driekleur gepresenteerd, maar met de Limburgse vlag.

Team Sky presenteerde dinsdag het team via Instagram.

Prijken
De Limburgse vlag prijkt dit wielerseizoen op het tenue van de wielrenner uit Blitterswijck. Op 15 januari maakt de 31-jarige meesterknecht zijn opwachting in Australi├ź in de
Santos Tour Down Under. Hier verschijnt Poels met de Limburgse vlag aan de meet. Deelname aan andere grote wielerwedstrijden zijn nog niet bevestigd. Teamgenoot Dylan van Baarle uit Voorburg fietst echter met de Nederlandse driekleur op zijn tenue.

Andere ploeg
Vorige maand werd bekend dat de voormalig winnaar van de Waalse klassieker Luik-Bastenaken-Luik (2016) op zoek moet naar een andere ploeg. 2019 is het laatste jaar van
Poels in het tenue van Sky. De Britse tv-zender stopt na komend seizoen met de sponsoring.

Lees ook: Wout Poels moet op zoek naar nieuwe ploeg

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen