Overslaan en naar de inhoud gaan

Wout Poels: 'Petje af voor Van der Poel'

Geplaatst opzondag 21 april 2019 - 18:51

Wout Poels reed de Amstel Gold Race niet uit. De renner van Team Sky keerde afgelopen donderdag terug van een hoogtestage en heeft in deze klassieker flink af moeten zien.

"Ik heb deze koers altijd wel nodig", vertelde hij tegen L1.

Lees ook: Vader Adrie over 'mafkees' Van der Poel: 'Fantastisch'

Gulpenerberg
"Het brak al na de Gulpenerberg", concludeert Poels. "Ik kwam in een groepje terecht en dan weet je dat je niet meer kunt terugkomen en dat het voorbij is", aldus de teleurgestelde Sky-rijdder. Poels heeft wel wat werk voor zijn ploeggenoten kunnen doen. "Meer zat er niet in."

Mooie week
Volgens de coureur uit
Blitterswijck komt er een mooie week aan. "Ik voel me nu weliswaar niet zo goed, maar ik heb lekker getraind op Tenerife en denk er in de Waalse Pijl en in Luik-Bastenaken-Luik wel te staan. Wij moeten binnen het team nog praten over de rolverdeling in deze koersen, want ook Kwiatkowski rijdt op het moment heel sterk."

Lees ook: Sensationeel: Van der Poel wint Amstel Gold Race

Stenen uit de straat
Poels is lovend over de Mathieu van der Poel, de sensationele winnaar van de Amstel Gold Race: "Die rijdt de stenen uit de straat. Superknap, Petje af!"

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen