Overslaan en naar de inhoud gaan

Wout Poels kopman van Team Ineos in Vuelta

Geplaatst opdinsdag 20 augustus 2019 - 18:32

Wout Poels start zaterdag in Torrevieja als kopman van Team Ineos in de Ronde van Spanje en mag voor zijn eigen kans gaan.

De in Monaco wonende renner uit Blitterswijck deelt het kopmanschap met Tao Geoghegan Hart, die als 24-jarige renner gebruik kan maken van de ervaring van Poels.

Nieuwe generatie
Team Ineos startte in de Giro d’Italia met zijn jongste selectie ooit en stuurde de meest ervaren renners naar de Tour de France. In de Vuelta a España krijgt de nieuwe generatie Ineos-renners de mogelijkheid van de oudere renners te leren.

Ploegleider Nicolas Portal van Team Ineos is ervan overtuigd dat Tao Geoghegan Hart in de Vuelta veel van Wout kan leren en beiden hun stempel op de Spaanse rittenkoers kunnen drukken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen