Overslaan en naar de inhoud gaan

Wout Poels kopman van Team Ineos in Vuelta

Geplaatst opdinsdag 20 augustus 2019 - 18:32

Wout Poels start zaterdag in Torrevieja als kopman van Team Ineos in de Ronde van Spanje en mag voor zijn eigen kans gaan.

De in Monaco wonende renner uit Blitterswijck deelt het kopmanschap met Tao Geoghegan Hart, die als 24-jarige renner gebruik kan maken van de ervaring van Poels.

Nieuwe generatie
Team Ineos startte in de Giro d’Italia met zijn jongste selectie ooit en stuurde de meest ervaren renners naar de Tour de France. In de Vuelta a España krijgt de nieuwe generatie Ineos-renners de mogelijkheid van de oudere renners te leren.

Ploegleider Nicolas Portal van Team Ineos is ervan overtuigd dat Tao Geoghegan Hart in de Vuelta veel van Wout kan leren en beiden hun stempel op de Spaanse rittenkoers kunnen drukken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen