Overslaan en naar de inhoud gaan

Wout Poels kopman in de Ronde van Guangxi

Geplaatst opwoensdag 18 oktober 2017 - 14:18

Sky-renner Wout Poels is door zijn ploeg naar voren geschoven als kopman in de Ronde van Guangxi in China.

In augustus hielp de Blitterswijckse renner Chris Froome in de Ronde van Spanje nog aan de eindzege en eindige hij zelf als zesde.

Extra racedagen
"Ik heb dit seizoen nog niet veel koersen gedaan, dus ik kan nog wel extra racedagen in de benen gebruiken. Het is een zwaar parcours, dus ik ga ervoor'', aldus Poels.

WorldTour
De Ronde van Guangxi gaat donderdag van start in China. Dit is de laatste WorldTour-wedstrijd van het wielerseizoen. De koers is goed bezet met een aantal grote namen. Zestien WorldTour-teams zullen aan de start verschijnen.

Sunweb
Naast Wout Poels zal ook de in Ysselsteyn woonachtige Mike Teunissen aan de start verschijnen van het bergachtige parcours. Teunissen rijdt namens het Sunweb-team waar ook de Nederlanders Lennart Hofstede en Albert Timmer deel van uit maken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen