Overslaan en naar de inhoud gaan

Wout Poels kijkt tevreden terug op eerste rit Valencia

Geplaatst opwoensdag 5 februari 2020 - 17:02

Wielrenner Wout Poels uit Blitterswijck heeft woensdag de eerste etappe van het seizoen voor zijn nieuwe werkgever gereden.

In het shirt van Bahrain McLaren finisht Poels in het peloton bij de Ronde van Valencia.

Massasprint
De rit ging van Castellón naar Villarreal over een afstand 180 kilometer. De vlakke rit die uitnodigde tot een massasprint werd gewonnen door de Amsterdamse topsprinter Dylan Groenewegen van de Nederlandse equipe van Jumbo-Visma.

Opsteker
Een fijne opsteker voor de ploeg, na het onverwachte vertrek van de Maastrichtenaar Tom Dumoulin. Die moest dinsdag vanwege buikklachten verstek laten gaan. Zijn rentree in het peloton, na maandenlang blessureleed, is daardoor uitgesteld.

Lees ook: Tom Dumoulin ziek: langverwachte rentree uitgesteld

Tevreden
"Voor iedereen was het de eerste rit, dus er werd hard gereden", zegt Poels na afloop van de etappe. Hij kijkt tevreden terug op eerste rit in zijn nieuwe tenue.

Gooi
Donderdag is de eerste test voor de klassementsrenners. Poels won deze koers in 2016. "Morgen benen testen." Als het goed voelt doet hij een gooi naar het podium, zegt Poels.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen