Overslaan en naar de inhoud gaan

Wout Poels beste Nederlander in Ronde van Valencia

Geplaatst opdonderdag 6 februari 2020 - 22:10

Wout Poels heeft tijdens de tweede etappe van de Ronde van Valencia goede zaken gedaan.

De nieuwe kopman van Bahrain - McLaren finishte als achttiende in de heuvelachtige etappe van 181 km. Daarmee was Poels slechts negentien seconden langzamer dan winnaar Tadej Pogacar en tevens de beste Nederlander.

Achterstand
In het algemeen klassement staat de renner uit Blitterswijck na twee etappes nu zestiende, met negentien seconden achterstand op Pogacar. Door de winst van de Sloveen is Dylan Groenewegen na één dag al zijn leiderstrui kwijt. De teamgenoot van Tom Dumoulin bij Jumbo-Visma heeft nu een achterstand van bijna tien minuten op de leider in het klassement.

Wout Poels is nu de beste Nederlander in het klassement van de Ronde van Valencia.

Dumoulin ziek
Naast Poels zou ook Dumoulin in Spanje rijden. Hij zou zijn lang verwachte rentree maken voor een nieuwe ploeg, maar twee dagen voordat de ronde zou beginnen, moest de Maastrichtenaar ziek afhaken.

De Ronde van Valencia duurt nog tot en met zondag.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen