Wout Poels

Wout Poels ziet teambaas vertrekken bij Bahrain-McLaren

Wout Poels ziet directeur Rod Ellingworth vertrekken bij wielerploeg Bahrain-McLaren.

Wout Poels
Wout Poels: 'Op de valreep mijn jaar kunnen redden'

Wout Poels kijkt tevreden terug op het afgelopen wielerjaar. Poels werd zondag zesde in het eindklassement van de Ronde van Spanje. "Het was een goed jaar", zegt de renner uit Blitterswijck.

Edit - Wout Poels scherp
Roglic wint Vuelta, Poels eindigt als zesde

Op de slotklim van de voorlaatste rit in de Ronde van Spanje heeft Primoz Roglic ternauwernood zijn rode trui kunnen verdedigen. Wout Poels kwam als 20e over de finish en eindigt als zesde in het algemeen klassement.

Wout Poels in Tour
Wout Poels begint goed aan laatste week in Vuelta

Met een elfde plaats in de tijdrit is Wout Poels de laatste week van de Vuelta naar tevredenheid begonnen. De renner uit Blitterswijck was ruim één minuut langzamer dan ritwinnaar Primos Roglic.

Wout Poels
Poels klimt naar zesde plaats in Vuelta

Wout Poels is opnieuw geklommen in het algemeen klassement van de Vuelta. De renner uit Blitterswijck staat na de bergetappe naar de gevreesde Angliru op een zesde plaats.

racefiets renfiets wielrennen stock
Klassieke start wielerseizoen in Australië gaat niet door

De Tour Down Under die traditioneel in januari wordt gehouden, is geannuleerd. De organisatie laten weten dat ze de eerste koersen van de UCI WorldTour niet veilig kunnen organiseren vanwege de coronapandemie.

Wout Poels
Poels blijft negende in Vuelta na zware etappe

Wout Poels blijft negende in het algemeen klassement van de Vuelta. De kopman van Bahrain McLaren kwam op Alto de la Farrapona als twaalfde over de streep op een minuut en tien seconden van etappewinnaar David Gaudu.

Edit - Wout Poels scherp
Poels komt op stoom in Vuelta en staat nu in top 10

Wout Poels staat in de Vuelta nu tiende. De renner uit Blitterswijck kon in de pittige achtste etappe opnieuw met de besten mee, hij werd zesde.

Edit - Wout Poels scherp
Wout Poels handhaaft zich in top 15 Vuelta

Wout Poels is in de zevende etappe van de Vuelta als 26e over de streep gekomen. De renner van Bahrain McLaren finishte na een rit van 160 km van Victoria-Gazteiz naar Villanueva de Valdegovia op 56 seconden van winnaar Michael Woods.

Wout Poels
Poels wordt vierde in derde etappe Vuelta

Wout Poels is in de derde etappe van de Ronde van Spanje als vierde gefinisht. De renner uit Blitterswijck deed bergop mee om de ritzege.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten