Overslaan en naar de inhoud gaan

Worstelaarster Blaszka tankt vertrouwen op weg naar Tokio

Geplaatst opmaandag 17 februari 2020 - 16:01

Jessica Blaszka is blij met EK-zilver maar wil meer: kwalificatie voor Tokio. "Ik ben ervan overtuigd dat ik het ga halen."

De worstelaar schopte het vrijdag tot de finale van het EK in Rome.

Zuur
Blaszka heeft thuis in Landgraaf niet veel tijd om te genieten van haar zilveren EK-medaille. Ondanks haar historische plak, is ze nog niet geplaatst voor de Olympische Spelen. "Het zou wel hartstikke zuur zijn als ik de Olympische Spelen niet zou halen terwijl ik tweede van Europa ben." Toch geeft de 27-jarige Landgraafse aan dat deze prestatie haar veel zelfvertrouwen geeft.

Finale
Blaszka is ervan overtuigd dat ze zich gaat plaatsen voor Tokio. Dit moet gebeuren tijdens de komende twee olympische kwalificatietoernooien in maart (Boedapest) en in mei (Sofia). Ze moet dan bij één van de twee toernooien de finale halen in de klasse tot 53 kilogram.

Om zich optimaal voor te bereiden vertrekt ze 29 februari naar Japan voor een trainingsstage. "In Japan zitten de beste worstelaars van de wereld. Daar kan ik het meeste leren en alvast mijn tegenstanders analyseren."

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen