Overslaan en naar de inhoud gaan

Worstelaarster Blaszka focust op Olympische kwalificatie

Geplaatst opdinsdag 24 november 2020 - 21:11

Worstelaarster Jessica Blaszka hoopt op tijd fit te zijn voor de kwalificaties voor de Olympische Spelen in Tokio. Ze herstelt op dit moment van een operatie aan haar scheenbeen.

Het is de tweede keer dit jaar dat de worstelaarster uit Landgraaf onder het mes moest.

Zilver
Eerder dit jaar nog pakte Blaszka nog zilver op het EK in Rome. Nu hoopt ze eind december haar voorbereiding te kunnen starten richting de kwalificatie voor de Olympische Spelen. Dat eerste piekmoment ligt in april, waar ze Olympische deelname zal moeten afdwingen.

Ranglijst
Jessica Blaszka pleit voor een wereldranglijst, zoals bij judo of tennis. Alleen zo staan de allerbesten ook echt op de Olympische Spelen, denkt ze. Ze heeft nog een kleine vier maanden om fit te worden.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen