Overslaan en naar de inhoud gaan

Worstelaars Simson redden het niet tegen Neuss

Geplaatst opzondag 15 september 2019 - 14:04

Na winst in het openingsweekend en in de derby tegen TV Aachen, heeft KSV Simson zaterdag een kleine nederlaag geleden in en tegen Neuss.

Bij de pauze stonden de worstelaars uit Landgraaf voor (4-7) en met nog een partij te gaan was de stand 12-12.

Winst
In die laatste partij moest Scott Geelen zijn meerdere erkennen in Samuel Bellscheidt en dus ging de winst naar de thuisvereniging. Simson vervolgt de competitie in de groep Rheinland van de Oberliga komende zaterdag met de uitwedstrijd bij Germania Krefeld.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen