Overslaan en naar de inhoud gaan

World Press Photo roept Limburgse persfotografen op

Geplaatst opvrijdag 20 oktober 2017 - 6:30

World Press Photo doet een speciale oproep aan Limburgse persfotografen om óók werk in te sturen voor de wedstrijd die later dit jaar wordt gehouden.

Regionaal en nationaal werk is namelijk ietwat ondervertegenwoordigd op de internationale foto-expositie, die vanaf vrijdag weer te zien is in Maastricht.

Activist
Dit jaar wordt er veel conceptueel en artistiek werk tentoongesteld. Daarnaast zijn de vluchtelingencrisis en foto's die veel gedeeld zijn op social media grote thema's. Zo is er onder andere de World Press Photo of the Year te zien. Dat is de foto van de activist die vorig jaar december in een galerie in Ankara de Russische ambassadeur in Turkije doodschoot.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen