Overslaan en naar de inhoud gaan

World Press Photo roept Limburgse persfotografen op

Geplaatst opvrijdag 20 oktober 2017 - 6:30

World Press Photo doet een speciale oproep aan Limburgse persfotografen om óók werk in te sturen voor de wedstrijd die later dit jaar wordt gehouden.

Regionaal en nationaal werk is namelijk ietwat ondervertegenwoordigd op de internationale foto-expositie, die vanaf vrijdag weer te zien is in Maastricht.

Activist
Dit jaar wordt er veel conceptueel en artistiek werk tentoongesteld. Daarnaast zijn de vluchtelingencrisis en foto's die veel gedeeld zijn op social media grote thema's. Zo is er onder andere de World Press Photo of the Year te zien. Dat is de foto van de activist die vorig jaar december in een galerie in Ankara de Russische ambassadeur in Turkije doodschoot.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen