thumbnail_image0

Jennifer Romen ontvangt inspiratieprijs Cultuurfonds Limburg

Jennifer Romen heeft donderdag de inspiratieprijs van het Cultuurfonds Limburg ontvangen. Deze onderscheiding werd door gouverneur Theo Bovens namens het Prins Bernhard Cultuurfonds Limburg uitgereikt.

Oxygen.Copy.01
Oxygen moest finale in één dag voorbereiden vanwege corona

De Maastrichtse dansgroep Oxygen, die vierde werd in het Amerikaanse tv-programma World of Dance, heeft de finale in één dag moeten voorbereiden vanwege de wereldwijde corona-uitbraak.

Dansgroep Oxygen
Dansgroep Oxygen wint finale World of Dance niet

Het is de Maastrichtse dansgroep Oxygen niet gelukt om de finale van het Amerikaanse tv-programma World of Dance te winnen.

Dansgroep Oxygen_HD
Maastrichtse dansgroep Oxygen naar finale Amerikaanse show

De Maastrichtse Jennifer Romen is met haar dansgroep Oxygen doorgestoten naar de finale van het Amerikaanse tv-programma World of Dance.

Oxygen jennifer romen maastricht dans dansgroep world of dance (17 jul 2020)
Maastrichtse dansgroep in halve finale Amerikaanse show

Het is de Maastrichtse Jennifer Romen gelukt: met haar dansgroep Oxygen heeft ze de halve finale bereikt van de Amerikaanse show World of Dance.

Dansgroep Jennifer Romen
Lovende woorden van J.Lo voor Maastrichtse dansgroep

Een dans van de Maastrichtse dansgroep Oxygen gaat op dit moment de wereld over. Met hun choreografie overrompelden ze juryleden Jennifer Lopez en Ne-Yo in het Amerikaanse dansprogramma World of Dance.

Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten