Overslaan en naar de inhoud gaan

Wordt Justin Bieber de grote verrassing op Pinkpop?

Geplaatst opwoensdag 23 november 2016 - 15:55

Nu Pinkpop-baas Jan Smeets heeft laten weten alle vertrouwen te hebben op een uitverkochte Pinkpop, wordt er druk gepuzzeld in tourschema's.

Welke grote artiest komt er straks op het podium te staan, naast de al bevestigde punkers van Green Day en metalband System Of A Down?

Verontrustend
Voor liefhebbers van die twee bands komt festivalwebsite Festileaks met een wel zeer verontrustende kanshebber: Justin Bieber.

Beliebers
Het Canadese tienermeisjesidool, dat dit najaar nog drie keer het Gelredome uitverkocht met zijn al dan niet geplaybackte liedjes, staat twee dagen na Pinkpop namelijk op een festival in Noorwegen. Anderhalve week later doet Bieber weer een festival in Italië aan, dus een bezoekje aan Landgraaf zou zomaar tot de mogelijkheden horen.

Anders en verrassend
Dat zou mooi passen bij wat Jan Smeets vorige week vertelde: "Het wordt echt niet minder dan dit jaar. Het wordt alleen wel anders. Ik ken al veel van de namen voor komend jaar en daar zitten zeker verrassingen bij." De Pinkpopbaas zei ook dat het publiek dit jaar niet hoeft te rekenen op iconen uit het verleden, zoals Paul McCartney, Bruce Springsteen of de Rolling Stones.

Martin Garrix
Het Noorse Den Store Sommerfest-festival heeft behalve Justin Bieber nog een artiest geboekt die prima zou passen bij de woorden van de Pinkpopbaas. De Amstelveense diskjockey Martin Garrix, tevens beste maatjes met Justin Bieber, werd dit jaar uitgekozen tot beste dj ter wereld en doet komend voorjaar verschillende festivals aan. Maar het Pinkpop-weekend is nog niet ingevuld in de agenda van Garrix.

Het officiele programma van Pinkpop wordt begin volgend jaar bekendgemaakt.

Lees hier eerdere berichten over Pinkpop.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Pinkpop volgend jaar ook niet met Pinksteren
Smeets begrijpt Pinkpopgangers die één jaartje overslaan
Foo Fighters eerste headliner Pinkpop 2015
Robbie Williams terug op Pinkpop
Overzicht
Uitgelicht
Win een maand lang gratis campagne bij L1

Limburg gaat weer open! Dat is goed nieuws voor alle Limburgers, voor ons en zeker ook voor u als Limburgse ondernemer. Eindelijk kunt u weer doen waar u het beste in bent, ondernemen. Dat moeten we vieren vinden we bij L1 en daarom geven wij nu een maand lang gratis campagne weg!

Test uw kennis in de L1 75-jaar jubileumquiz en misschien bent u gratis een hele maand lang zicht- of hoorbaar op L1 TV of L1 Radio!

Doe de L1 75-jaar Jubileumquiz
Uitgelicht
Schiet ook mee met het OLS dankzij de gratis app. Geef je hier op!

Dankzij de gratis OLS-app kun je het nu zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Kleine bölkes, houd rekening met de wind en hoe is het met de spanning? Je kunt oefenen tot je zelf een schutterskoning(in) bent.

Op zondag 4 juli zal voor de tweede keer in de geschiedenis het online-OLS worden geschoten. L1 werkt volop samen met de OLS-Federatie en doet weer uitgebreid verslag van dit schietspel. 'Echte' schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs, families en vrienden van een keet, zoals in Haelen, roepen we op om deel te nemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Geef je hier op
Uitgelicht
Tour de L1mbourg viert nieuwe start na coronacrisis

Na maanden van lockdown en coronabeperkingen, gaat L1 drie weken lang de provincie in. Het wielerprogramma Tour de L1mbourg staat zo symbool voor een nieuwe start. “Pas nu merk je hoe belangrijk het is om samen te komen, om samen die sportzomer te beleven. In Tour de L1mbourg koesteren we dat sentiment dit jaar.”

Van zaterdag 26 juni t/m zondag 18 juli iedere dag op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen