Overslaan en naar de inhoud gaan

Woordvoerder Zuyderland in finale CommunicatieTalent 2021

Geplaatst opdonderdag 22 april 2021 - 21:23

Falco Cremers uit Stein hoort bij de laatste drie kandidaten die in de race zijn voor de nationale verkiezing CommunicatieTalent 2021.

Hij is woordvoerder en communicatieadviseur bij Zuyderland ziekenhuizen in Heerlen en Sittard-Geleen.

Historisch tijdperk
"Samen met een te gek team van Communicatie en Marketing van Zuyderland mocht ik afgelopen jaar, in een uniek en historisch tijdperk voor onze organisatie, meebouwen aan de naam van Zuyderland, zowel regionaal als nationaal", schrijft Cremers op Facebook. Zo werkte hij onder meer aan de samenwerking met L1 AvondGasten, een persconferentie over behandelmethoden, een eigen documentaire en met een speciale uitzending over een jaar corona in Zuyderland.

Logeion, de Nederlandse beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals organiseert de verkiezing. Cremers neemt het in de finale op tegen Evita Bloemheuvel van Zelfmoordpreventie 113 en Skye van Gooswilligen van De Omgevingsanalist en Rijkswaterstaat.

Vanaf 12 mei kunnen mensen hun stem uitbrengen op hun favoriete kandidaat. Op 21 juni wordt de winnaar bekendgemaakt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen