Overslaan en naar de inhoud gaan

Woonwenz bouwt ruim 200 nieuwe sociale huurwoningen

Geplaatst opdonderdag 8 juni 2017 - 22:12

Woonwenz bouwt de komende twee jaar in totaal ruim 200 sociale huurwoningen, verdeeld over tien plekken in de regio Venlo.

Volgens de woningbouwvereniging bedraagt de investering zo'n 36 miljoen euro.

Eengezinswoningen
Volgens
Woonwenz is er in Venlo vooral behoefte aan eengezinswoningen en levensloopbestendige huizen. Onlangs is gestart met de bouw van appartementencomplex De Staay in Blerick. Daarnaast komen er begin volgend jaar 81 woningen op verschillende locaties in Venlo bij: in Arcen (12 woningen), Venlo-Oost (11 woningen), Blerick (15 huur- en 4 koopwoningen) en Venlo-Noord (31 huurwoningen, 8 koopwoningen). Daarnaast worden nog 8 woningen gebouwd in Melderslo.

Gesloopte flats
Op de plek van de gesloopte flats aan de
Stadhoudersstraat in Blerick worden 46 woningen gebouwd. Verder moet de komende maanden meer duidelijkheid komen over nog eens 100 tot 150 sociale huurwoningen op diverse locaties in Venlo-Zuid, Venlo-Noord, Blerick en in de wijk Q4. Deze woningen moeten binnen drie jaar klaar zijn.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Woonwenz: geen verkoop huurhuizen in 2016
Rem op sociale huurwoningen in Venlose wijk Q4
Sloopkogel afbraak
Sloop oude flats uit 1960 in Blerick
Flatgebouw voor statushouders beklad in Venlo
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen