Overslaan en naar de inhoud gaan

Woonstudio’s in wijk Startebos Meijel gaan door

Geplaatst opwoensdag 29 oktober 2014 - 13:10

De bouw van acht studio’s in vier woningen aan de Venakker in de Meijelse wijk Startebos gaat wat het college van B&W gewoon door.

Dat maakte het college woensdag bekend.

Commotie
Over het bouwplan ontstond veel commotie onder omwonenden toen bleek dat woningcorporatie Antares de woningen wil kopen om er woonurgenten in te huisvesten.

Buurtbewoners vrezen verloedering van hun wijk maar dat is volgens het college geen reden geen toestemming aan de bouw te verlenen. De onrust heeft immers niks met het bestemmingsplan te maken maar met het verhuurbeleid van Antares, zo redeneert het college.

Lees ook: Bewoners Meijel ongerust om bouwplan

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Bewoners Meijel ongerust om bouwplan
Arbeidsmigranten moeten weg van camping in Meijel
Meijel wil toeristen terug
bouw Bouwvakkers
Plan: 110 woonstudio's in bankgebouw Venlo
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen