Overslaan en naar de inhoud gaan

Woonhuis in Ell door onbekenden beschoten

Geplaatst opvrijdag 22 mei 2020 - 16:56

Een woonhuis in het buitengebied bij Ell is in de nacht van dinsdag op woensdag het doelwit geweest van één of meerdere schutters.

Dat gebeurde in de Brandvenstraat. Er raakte niemand gewond, laat de politie drie dagen na de aanslag weten.

Knallen
Rond 2:30 uur woensdagmorgen werd de woning onder vuur genomen. De bewoners schrokken volgens de politie wakker van de knallen. Na de schoten hoorden de bewoners een auto wegrijden. Vermoedelijk is de dader daarmee op de vlucht geslagen.

Getuigen
De politie heeft ook enkele dagen later nog niemand aangehouden. Mensen die in die nacht van dinsdag op woensdag een auto door de straat hebben zien rijden of ander verdacht gedrag hebben gezien, worden opgeroepen zich te melden.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen