Overslaan en naar de inhoud gaan

Woonboulevard Heerlen zet drone in tegen drukte

Geplaatst opzaterdag 4 april 2020 - 7:21

De woonboulevard in Heerlen gaat zaterdag en zondag een drone inzetten om mensen op te roepen anderhalve meter afstand te houden.

De drone met een ingebouwde speaker wordt ingezet op de parkeerplaatsen en in de gebieden rond de woonboulevard.

Extra druk
Manager Ger Hazelhof van Woonboulevard Heerlen verwacht dat het zaterdag en zondag extra druk wordt gezien het mooie weer. Handhavers zullen extra controles uitvoeren op het naleven van alle regels rond het beperken van het verspreidingsrisico, aldus Hazelhof.

Video: L1

Winkels open
Vrijwel alle winkels van de Heerlense woonboulevard zijn dit weekend geopend. De vestiging van IKEA, normaal gesproken een grote trekpleister, is wel dicht. Producten die online zijn besteld, kunnen wel worden opgehaald.

Als de waarschuwing met de drone zaterdag en zondag goed werkt, wordt overwogen deze ook tijdens het paasweekend in te zetten.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen